Izkoristi do 15% popusta na spletni nakup z dostavo po celi Sloveniji.

Politika zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

Politika zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

(v nadaljevanju: (ta) “Politika zasebnosti”)

 1. POLITIKA ZASEBNOSTI – SPLOŠNO

V podjetju INACHI d.o.o. se zavedamo pomembnosti pravice do zasebnosti. S podatki posameznikov zato ravnamo skrbno in odgovorno, pri obdelavi pa spoštujemo zahteve veljavne zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

S to Politiko zasebnosti vam želimo pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, na kateri (pravni) podlagi ter kakšne so vaše pravice na tem področju. Pomembno je, da preberete to Politiko zasebnosti, skupaj z morebitnimi drugimi obvestili o obdelavi osebnih podatkov, ki vam jih bomo občasno posredovali oz. so dostopni na naši spletni strani https://njamito.com oziroma https://njamito.com/zafirme/, tako da boste popolnoma obveščeni, kako in zakaj uporabljamo vaše osebne podatke. Vprašanja v zvezi z obdelavo  osebnih podatkov nam lahko posredujete na elektronski naslov: info@njamito.com.

 1. UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov je INACHI, raziskave in razvoj, d.o.o., Miklošičeva 16, 1000 Ljubljana (“INACHI”ali “Upravljavec” ali “mi”). INACHI zagotavlja, da osebne podatke kupcev, uporabnikov spletne strani https://njamito.com/ oziroma https://njamito.com/zafirme/ in vse ostale podatke, zbrane v postopku obiska spletne strani, registracije ali spletnega nakupa ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam.

 1.                PRAVNA PODLAGA ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Na kateri pravni podlagi obdelujemo vaše podatke si lahko preberete v nadaljevanju:

 1. Izvajanje pogodbe

V primeru, da ste naša stranka in pri nas opravite nakup ali za vas izvedemo kakšno drugo storitev, je posredovanje vaših osebnih podatkov potrebno za namen izpolnjevanja pravic in obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene prodajne pogodbe kot so med drugim identifikacija kupca, dostava blaga, izvedba naročila (vključno s funkcijo, da se dodani artikli iz košarice oz. podatki iz naročila v pripravi, ne izbrišejo, kar nam omogoča dokončnje naročila), komunikacija, povezana z izvajanjem pogodbenega razmerja, reševanje ugovorov ali reklamacij, izvajanje morebitnih postopkov izterjave.

V določenih primerih je obdelava vaših osebnih podatkov obveznost, ki nam jo nalaga področna (npr. davčna) zakonodaja. Tako moramo npr. osebne podatke nagrajencev v nagradni igri, katere nagrada presega vrednost 42€, posredovati Finančni upravi RS.

Podatke, pridobljene na tej podlagi, bo INACHI dolžan hraniti tudi v primeru preklica soglasja za obdelavo, zahteve za omejitev obdelave ali prenehanja pogodbenega razmerja. Po preteku zakonsko določenega obdobja bo INACHI te podatke uničil.

Nekatere vaše osebne podatke lahko obdelujemo na podlagi zakonitega interesa, kadar po skrbni oceni naši interesi prevladajo nad vašimi temeljnimi pravicami in svoboščinami pri čemer se upoštevajo vaša razumna pričakovanja glede obdelave osebnih podatkov, glede na vaše razmerje do upravljavca, tj. INACHI. Na podlagi zakonitega interesa tako lahko obdelujemo vaše podatke za namen razvoja in izboljšanja naših storitev in izdelkov, da bo naša ponudba ustrezala vašim pričakovanjem (vključujoč s tržnimi raziskavami in anketami o zadovoljstvu), za namen vodenja morebitnih nakupov izdelkov vključno z obveščanjem, da ste pustili izdelke v košarici brez odjave, za namen tehničnega vzdrževanja in delovanja spletnih strani, varovanja in zagotavljanja varnosti našega informacijskega sistema, zaupnih informacij, varnosti zaposlenih in premoženja družbe. Naš zakonit interes za obdelavo vaših podatkov je tudi obdelava podatkov z namenom preprečevanja goljufij in morebitnih kaznivih dejanj, reševanja morebitnih sporov in pritožb ter varovanja pravnih zahtevkov.

Na podlagi zakonitih interesov obdelujemo tudi osebne podatke zaposlenih pri naših poslovnih strankah, dobaviteljih oz. partnerjih za potrebe izpolnjevanja pogodb, ki jih sklenemo z našimi poslovnimi strankami, dobavitelji oz. partnerji.

Na podlagi zakonitega interesa se lahko e-poštni naslovi kupcev obdelujejo tudi za namene neposrednega trženja skladno z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2), vendar zgolj omejeno časovno obdobje (največ pet let od zadnjega nakupa) in v omejenem obsegu, brez obdelave posebnih vrst osebnih podatkov, ter na način, da profil posameznika nanj in na njegov položaj v razmerju do upravljavca nima pomembnejšega vpliva, zlasti pa ni v nobenem primeru podlaga za avtomatizirano ali drugačno odločanje o njegovih pravicah v razmerju do upravljavca. Posameznik lahko navedeni obdelavi kadar koli ugovarja.

INACHI lahko obdeluje podatke na podlagi privolitve za naslednje namene:

Posameznik lahko privolitev odda in prekliče kadarkoli na naslednji način:

 1. pisno na naslov: INACHI, raziskave in razvoj, d.o.o., Miklošičeva 16, 1000 Ljubljana,  ali
 2. na elektronski naslov: info@njamito.com

Preklic oziroma sprememba privolitve se nanaša le na podatke, ki se obdelujejo na podlagi takšne privolitve pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Možnost preklica privolitve ne predstavlja odstopnega upravičenja v morebitnem obstoječem poslovnem razmerju posameznika z INACHI.

 1. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

INACHI vaše osebne podatke zaradi izpolnitve namena zaradi katerega se obdelujejo lahko posreduje sledečim pravnim oziroma fizičnim subjektom:

Storitve tretjih oseb. Na spletni strani https://njamito.com/ uporabljamo tudi določene rešitve tretjih strank (npr. Google maps, Google Analytics, Hotjar) za izboljšanje uporabniške izkušnje. V primeru uporabe teh stranke opozarjamo, da bodo podatke obdelovali tudi lastniki teh rešitev. Splošni pogoji uporabe so dostopni na spletnih straneh ponudnika.

Platforme socialnih medijev. Na spletni strani https://njamito.com/ se lahko pojavljajo tudi povezave do zunanjih spletnih strani (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube). Le-ti nastopajo kot neodvisni upravljavci osebnih podatkov. Opozarjamo, da boste s klikom na te povezave obiskali te spletne strani in jim s tem posredovali tudi svoje osebne podatke, skladno z njihovimi politikami zasebnosti.

Prenos v ZDA. Z uporabo https://njamito.com/, sodelovanja v nagradnih igrah in podobnih aktivnostih, ki potekajo na platformah socialnih medijev, se vaši osebni podatki lahko prenesejo in obdelujejo v ZDA oziroma ni mogoče preprečiti takega prenosa in obdelave s strani platform socialnih medijev.

Opozarjamo, da je dne 10. julija 2023 Evropska komisija (EK) sprejela sklep o ustreznosti varstva osebnih podatkov na podlagi okvira za varstvo zasebnosti podatkov med EU in ZDA. Na podlagi sklepa o ustreznosti se lahko osebni podatki iz EU varno prenašajo tistim podjetjem iz ZDA, ki sodelujejo v okviru za varstvo zasebnosti podatkov med EU in ZDA (angl. EU-US Data Privacy Framework (DPF), ob tem pa ni treba uvesti dodatnih zaščitnih ukrepov za varstvo podatkov v skladu s členom 46 Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Prizadevali si bomo, da se vaši podatki v največji možni meri obdelujejo le na območju znotraj Evropske unije in Evropskega gospodarskega prostora in se ne posredujejo v ZDA. V primeru ko se prenosu ne moremo izogniti, si bomo prizadevali da osebne podatke prenašamo le ponudnikom, ki so ustrezno certificirani v okviru DPF. V kolikor je to mogoče bomo pred uporabo orodja izvirajočega iz ZDA zahtevali vaše soglasje in vas vnaprej pregledno obvestili o načinu delovanja storitve.

 1. KATEGORIJE OSEBNIH PODATKOV

Skladno z načelom sorazmernosti o vas zbiramo samo tiste podatke, ki jih potrebujemo za dosego namena, ki ga z obdelavo zasledujemo. O vas zbiramo različne podatke, odvisno od narave našega poslovnega razmerja z vami in od pravne podlage, ki jo uporabimo za obdelavo osebnega podatka, kot podrobneje sledi v nadaljevanju:

Ob obisku spletne strani https://njamito.com/ oziroma https://njamito.com/zafirme/ preko piškotkov obdelujemo nekatere vaše podatke (IP naslov, nastavitve brskalnika, vsebine, do katerih dostopate na spletni strani https://njamito.com oziroma https://njamito.com/zafirme/, poti uporabnika na spletnih straneh (npr. od kod je uporabnik prispel na spletno mesto – vir prometa, datum dostopa in trajanje obiska) za nemoteno in pravilno delovanje spletne strani, izboljšanje izkustvene komponente spletne strani ter analize obnašanja uporabnikov na spletnem mestu. S pomočjo piškotkov si spletna stran zapomni vaše preference in izkušnje, s čimer vam je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa bolj učinkovito in prijetno za uporabnika.

Podatki, ki jih obdelujemo, se obdelujejo na podlagi našega zakonitega interesa ali vašega soglasja, če ga podate. Nastavitev piškotkov lahko ob vsakem obisku spremenite.

V primeru, da želite postati registrirani uporabnik naše spletne strani / trgovine, nam morate posredovati naslednje osebne podatke: elektronski naslov, geslo in ponovitev gesla. V primeru, da nam podatkov ne posredujete, ne morete ustvariti računa in postati registrirani uporabnik. Kot registrirani uporabnik lahko nakupe opravite hitreje in brez vsakokratnega posredovanja vaših osebnih podatkov, ki jih potrebujemo za izvedbo nakupa. V primeru, da opravite nakup kot registrirani uporabnik, lahko spremljate pretekle nakupe v naši spletni trgovini in imate možnost prijave na naše naročniške programe in določene druge ugodnosti, ki so opisane v Splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine:  https://njamito.com/pogoji-poslovanja/

Ob registraciji na spletni strani https://njamito.com/ Upravljavec, poleg podatkov, ki jih posredujete v registracijskem obrazcu obdeluje tudi podatke o datumu registracije, datumu zadnjega obiska, v primeru spletnega nakupa pa tudi podatke o naročilih in nakupih (nakupni zgodovini), mnenjih če jih podate ter željah, če na seznam želja vnesete kakšen izdelek. Kot del nakupnega procesa vam lahko pošljemo tudi email, če ste pustili izdelke v košarici brez odjave.

Vaši osebni podatki se obdelujejo le za namen vodenja vašega uporabniškega profila oziroma na podlagi privolitve in zakonitega interesa za posredovanje oglasov.

Pri spletnem nakupu se za potrebe izvedbe naročila o vas obdelujejo naslednji osebni podatki:

V primeru, da podatkov ne zagotovite, ne moremo izpolniti obveznosti, ki izhajajo iz naročila.

Če ste kot registrirana oseba na spletni strani https://njamito.com opravili nakup, zbiramo tudi podatke o naročilih in nakupih (nakupni zgodovini).

Do nekaterih vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete pri spletnem nakupu, lahko dostopajo tudi tretje osebe kot so poslovni partnerji, ki bodo v našem imenu dostavili blago.

Če pri spletnem nakupu izberete plačilo preko plačilne kartice, boste preusmerjeni na spletno stran upravitelja plačilnih sistemov za zagotavljanje plačil, ki so samostojni upravljavci podatkov, ki jih posredujete za namen izvedbe plačila.

V primeru, da uveljavljate reklamacijo kupljenega artikla oziroma odstop od pogodbe, obdelujemo naslednje osebne podatke:

Navedene osebne podatke potrebujemo in obdelujemo zgolj za namen reševanja in optimizacijo postopka reklamacije oziroma odstopa in komunikacije z vami.

S prijavo na e-novice na spletni strani https://njamito.com/ ali na dogodkih se strinjate, da vam pošiljamo novice o ponudbi, novostih, ugodnostih, novicah, dogodkih, ki jih organizira INACHI, in o drugih podobnih informacijah, v ta namen pa obdelujemo podatek o elektronskem naslovu. Soglasje za obdelavo lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo Odjava, ki je na voljo ob vsaki e-novici ali s poslano zahtevo na elektronski naslov: info@njamito.comali na naslov: INACHI, raziskave in razvoj, d.o.o., Miklošičeva 16, 1000 Ljubljana.

Če sodelujete v nagradni igri, bomo vaše podatke, ki nam jih posredujete in bodo opredeljeni v splošnih pogojih posamezne nagradne igre, obdelovali le za namen izvedbe nagradne igre (ugotavljanje izpolnjevanja pogojev za sodelovanje v nagradni igri, kontaktiranje izžrebanih oseb in javna objava nagrajencev spletnem omrežju). V primeru, da je vrednost nagrade višja od 42 evrov, bomo od vas, skladno z davčno zakonodajo, zahtevali tudi posredovanje podatka o davčni številki, vaše podatke pa bomo posredovali Finančni upravi RS.

Če ste izpolnili kontaktni zahtevek oz. obrazec za povpraševanje ali nas kontaktirali preko klepetalnika na https://njamito.com/zafirme/, se bo posredovani osebni podatek: e-mail kontaktne osebe, uporabljal zgolj za namen obdelave vašega zahtevka. Osebni podatki so pridobljeni na podlagi vašega soglasja oz. prošnje. Brez vaših osebnih podatkov vas ne moremo obvestiti o rešitvi zahtevka. 

Če ste zaposleni v podjetju, ki je naš trenutni ali potencialni poslovni partner, o vas obdelujemo podatke kot so: ime in priimek, naziv pravne osebe, v kateri ste zaposleni, naziv delovnega mesta, telefonska številka in elektronski naslov. Podatke obdelujemo na podlagi zakonitega interesa izključno za namen poslovanja.

 1. ČAS HRAMBE PODATKOV

Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega se podatki obdelujejo. Po poteku tega časa vaše podatke zbrišemo, uničimo, blokiramo ali anonimiziramo.

V določenih primerih čas hrambe podatkov določa zakonodaja, zato se podatki hranijo tako dolgo, kolikor je to potrebno zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti (npr. izdani računi se skladno z veljavno zakonodajo hranijo 10 let od njihove izstavitve).

V primeru, da se vaši podatki obdelujejo za namen izvajanja pogodbe, se podatki hranijo ves čas trajanja pogodbenega razmerja ter na podlagi zakonitega interesa še toliko časa, kolikor je mogoče uveljavljati morebitne pravne zahtevke iz naslova pogodbe.

Podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vašega soglasja hranimo do preklica vašega soglasja oziroma do vaše zahteve za izbris podatkov.

 1. PRAVICE V ZVEZI Z OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Zahtevo za uveljavljanje spodaj omenjenih pravic lahko posredujete na elektronski naslov info@njamito.com. Kadar obstaja upravičen dvom v zvezi z identiteto posameznika, ki predloži zahtevo v zvezi s katero od njegovih pravic, lahko INACHI zahteva zagotovitev dodatnih informacij, ki so potrebne za ugotovitev ali potrditev identitete posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

V zvezi z osebnimi podatki imate naslednje pravice:

 1. Pravica dostopa do podatkov: posameznika na njegovo zahtevo seznanimo, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki in kadar to drži, posredujemo naslednje informacije:
 2. vrste osebnih podatkov;
 3. kategorije uporabnika, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki;
 4. roki hrambe;
 5. obstoj pravice, da se od upravljavca zahteva popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki ali obstoj pravice do ugovora k taki obdelavi;
 6. pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu;
 7. kadar osebni podatki niso zbrani od posameznika, vse razpoložljive informacije v zvezi z njihovim virom;
 8. obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov, ter smiselne informacije o razlogih zanj, kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika.

Na podlagi zahteve INACHI izdela kopijo osebnih podatkov, ki se obdelujejo in jih posreduje posamezniku.

Posameznik lahko morebitno pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov pošlje na elektronski naslov info@njamito.comali po pošti na naslov: INACHI, raziskave in razvoj, d.o.o., Miklošičeva 16, 1000 Ljubljana.      

Prav tako ima vsak posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da vloži pritožbo neposredno pri Informacijskem pooblaščencu, če meni, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z njim krši veljavno zakonodajo.

 1. VIRI PRIDOBIVANJA OSEBNIH PODATKOV

V večini primerov nam podatke, ki jih o vas obdelujemo, posredujete neposredno vi sami tako da izpolnite obrazce ali tako, da se obrnete na nas po pošti, telefonu, elektronski pošti ali prek klepetalnika ali družbenih medijev. V omejenem obsegu pa jih lahko dobimo posredno tudi preko drugih virov. Tako na primer, če pri spletni trgovini izberete kartični način plačila, nam ponudniki plačilnega sistema posredujejo podatek o tem, ali je bilo plačilo uspešno izvedeno.

 1. TEHNIČNI IN ORGANIZACIJSKI UKREPI ZA VAROVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

INACHI zagotavlja ustrezne tehnične, organizacijske in logično-tehnične postopke in ukrepe za varovanje osebnih podatkov. Za zagotavljanje ustrezne ravni varovanja vaših osebnih podatkov INACHI izvaja naslednje ukrepe:

 1. POLITIKA PIŠKOTKOV

Spletna stran https://njamito.com in https://njamito.com/zafirme/ piškotke uporablja, da lahko posamezniku prikazuje relevantno in zanimivo vsebino in jim s tem zagotovi prijetnejšo uporabniško izkušnjo. O uporabi piškotkov je uporabnik obveščen ob prvem obisku spletnih strani. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov spremeni ob vsakem obisku spletne strani.

Kaj so piškotki?

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih spletna stran naloži na vašo napravo med vašim obiskom. Interakcija med uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni uporabnikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa bolj učinkovito in uporabniku prijazno. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje določenih delov spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Zakaj so piškotki potrebni?

Glede na njihov namen, piškotke razvrščamo v štiri kategorije:

Seznam piškotkov, ki jih uporabljajo spletne strani INACHI:

ImeDomenaTrajanjeOpisVrsta
_hjFirstSeen.njamito.com30minPiškotek je nastavljen tako, da Hotjar lahko sledi začetku uporabnikove poti za skupno število sej. Ne vsebuje nobenih informacij, ki bi omogočale identifikacijo.Nujno potrebni
PHPSESSID.njamito.comDo konca sejePiškotek, ustvarjen s strani aplikacij, ki temeljijo na jeziku PHP. Gre za splošen identifikator, ki se uporablja za vzdrževanje spremenljivk uporabniške seje. Običajno gre za naključno ustvarjeno številko, uporaba pa je lahko specifična za spletno mesto, dober primer je vzdrževanje stanja prijavljenega uporabnika (log-in) med stranmiNujno potrebni
_hjAbsoluteSessionInProgress.njamito.com30minPiškotek je nastavljen tako, da omogoča Hotjaru sledenje začetku uporabnikovega obiska za skupno število sej. Ne vsebuje nobenih informacij, ki bi omogočale identifikacijo.Nujno potrebni
__stripe_mid.njamito.com1 letoTa piškotek je povezan z aplikacijo Calendly, ki jo uporabljajo nekatera spletna mesta za razporejanje sestankov. Ta piškotek omogoča delovanje orodja za razporejanje sestankov na spletni strani.Funkcionalni
__stripe_sid.njamito.com30 minTa piškotek je povezan z aplikacijo Calendly, ki jo uporabljajo nekatera spletna mesta za razporejanje sestankov. Ta piškotek omogoča delovanje orodja za razporejanje sestankov na spletni strani.Funkcionalni
wp- wpml_current_languagenjamito.comDo konca sejeShrani trenutni jezik. Ta piškotek  je privzeto nastavljen le za prijavljene uporabnike. Če omogočite piškotek za jezik, da podpira filtriranje AJAX, bo ta piškotek nastavljen tudi za uporabnike, ki niso prijavljeni.Funkcionalni
_ga_181QL2J309.njamito.com1 leto 1 mesecTa piškotek se uporablja v okviru storitve Google Analytics za ohranjanje stanja seje.Analitični
_ga.njamito.com1 leto 1 mesecIme tega piškotka je povezano z Google Universal Analytics – to je pomembna posodobitev bolj pogosto uporabljene storitve za analitiko Googla. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje edinstvenih uporabnikov s podelitvijo naključno ustvarjenega števila kot identifikatorja odjemalca. Vključen je v vsako zahtevo za stran na spletnem mestu in se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah in kampanjah za analitična poročila spletnih mest.Analitični
uuidsibautomation.com6 mesecev 1 danTa piškotek se uporablja za optimizacijo relevantnosti oglasov z zbiranjem podatkov obiskovalcev iz več spletnih mest. Omenjena izmenjava podatkov o obiskovalcih običajno poteka prek podatkovnega centra tretje strani ali oglaševalske izmenjaveCiljni
_fbp.njamito.com3 meseceTa piškotek se uporablja s strani Meta za dostavo vrste oglaševalskih izdelkov, kot so ponudbe v realnem času s strani tretjih oglaševalcev.Ciljni
sib_cuid.njamito.com6 mesecev 1 dan/Neklasificiran
_hjIncludedInSessionSample_3590441.njamito.com2 minuti/Neklasificiran
_hjSessionUser_3590441.njamito.com1 leto/Neklasificiran
mm.stripe.com1 leto 1 mesec/Neklasificiran
_hjSession_3590441.njamito.com30 min/Neklasificiran

V večini spletnih brskalnikov lahko nastavite pravila za upravljanje piškotkov. Navodila za urejanje piškotkov v različnih brskalnikih:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sl

Firefox Mozilla: https://support.mozilla.org/sl/kb/piskotki

Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/sl-si/microsoft-edge/brisanje-piškotkov-v-brskalniku-microsoft-edge-63947406-40ac-c3b8-57b9-2a946a29ae09

Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Safari: https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/ibrw850f6c51/mac#:~:text=You%20can%20change%20Safari%20settings,blocks%20cookies%20and%20website%20data.&text=In%20the%20Safari%20app%20on,other%20data%20on%20your%20Mac.

 1. VELJAVNOST POLITIKE

Ta politika je objavljena na https://njamito.com/. Pravila so bila zadnjič posodobljena decembra 2023.

Sveže novičke

Za vse, ki želijo bit na tekočem in pa tiste, ki samo nočejo zamudit naslednje akcije.

AST

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja.

Hvala!