Izkoristi do 15% popusta na spletni nakup z dostavo po celi Sloveniji.

Pogoji poslovanja Njamito spletne trgovine

(v nadaljevanju: (ti) “Splošni pogoji”)

O DRUŽBI:

Spletno prodajo na njamito.com izvaja: INACHI, raziskave in razvoj, d.o.o., Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, matična številka: 8362106000, davčna številka: SI 93889356, ki je zavezanec za DDV (v nadaljnjem besedilu “ponudnik”)

Kontakt: 

e-naslov: info@njamito.com

tel.št.: +386 64 155 110

SPLOŠNO:

TI Splošni pogoji urejajo prodajo izdelkov, ki so na voljo na IST, pravice kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Navedeni pogoji poslovanja so veljavni ob vsakem obisku ali nakupu na spletni strani, in sicer z oddajo naročila na spletni strani IST. Vsaka verzija pogojev poslovanja je posebej datirana. Za posamezno naročilo veljajo pogoji poslovanja, ki so objavljeni na IST v času oddaje naročila.

Uporabnik ne more oddati naročila, v kolikor se predhodno ni strinjal z vsebino (in to izrecno potrdil) teh Splošnih pogojev, dostopnih na povezavi: https://njamito.com/pogoji-poslovanja/

Ti Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-1), Obligacijskim zakonikom, Zakonom o elektronskih komunikacijah, Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-2), Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ter ostalo veljavno zakonodajo.

Ti Splošni pogoji so zagotovljeni v taki obliki, da jih kupec lahko shrani in reproducira.

OSNOVNI POJMI

NAROČILO IN SKLENITEV PRODAJNE POGODBE

Registracija. V IST lahko kupci kupujejo kot registrirani uporabnik ali brez registracije. 

Ob nakupu v IST ima kupec možnost registracije na način, da pridobi svoje uporabniško ime v obliki svojega elektronskega naslova ter določi svoje geslo. Geslo je znano le registriranemu uporabniku in je slednji dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu. Z registracijo kupec pridobi določene ugodnosti kot registrirani uporabnik, in sicer:

Izdelki. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog.

Ponudnik si za predstavitev osnovnih značilnosti izdelkov, ki so navedene na embalaži izdelka, prizadeva zagotoviti jasne, temeljite in ažurne informacije. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki so navedene na embalaži izdelka. 

Ponudnik si prizadeva zagotoviti ustrezne slike za vse izdelke v IST, vendar je treba upoštevati, da so slike le simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. V primeru morebitnih estetskih razlik med sliko in dejanskim izdelkom, to ne vpliva na specifikacijo samega izdelka. 

Ponudnik si pridržuje pravico do vsebinskih in drugih sprememb v spletni trgovini brez predhodnega obveščanja.

Naročilo in sklenitev prodajne pogodbe.  Kupec v IST kupuje na način, da po želji izdelke dodaja ali odvzema v svojo košarico. 

Potrditev naročila s strani kupca vključuje naslednje korake:

S klikom na »KUPI« kupec:

• potrjuje, da je v skladu z zakonom starejši/starejša od 18 let in da mu ni odvzeta poslovna sposobnost;

• potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošnih pogojev, ki jih sprejema v celoti in z obdelavo osebnih podatkov skladno s Politiko zasebnosti; in

• sklepa s ponudnikom prodajno pogodbo (na daljavo) z obveznostjo plačila.

Ponudnik bo kupcu na vpisani elektronski naslov poslal potrditev naročila, s čimer se kupec strinja in kar bo kupec štel za potrdilo o sklenjeni prodajni pogodbi na trajnem nosilcu. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Pogodba je sklenjena za obdobje do izpolnitve vseh pogodbenih obveznosti, tj. dostava blaga in plačilo celotne kupnine. 

Pisna dokazila o naročilu so v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in registriranemu uporabniku dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu ter brezplačno na podlagi zahteve, ki se pošlje na enega od kontaktov, navedenih v  točki: O družbi zgoraj.

Napake v svojih osebnih podatkih, ki ste jih navedli v postopku nakupa lahko popravite na podlagi zahteve, ki se pošlje na enega od kontaktov, navedenih v  točki: O družbi zgoraj.

Le za pravne osebe: Pravim osebam svetujemo opravo naročila preko obrazca za povpraševanje in spletnega (live) agenta na B2B spletni strani: https://njamito.com/zafirme/. Postopek sklenitve prodajne pogodbe in pogoji le-te (npr. dostava, popusti, itd.) za kupce – pravne osebe se lahko razlikujejo od postopka sklenitve prodajne pogodbe za kupce – potrošnike in so lahko predmet dodatnih dogovorov med INACHI in predmetno pravno osebo.

KUPONI IN POPUSTI

V IST lahko koristite kodo (kupona), ki ste jo prejeli pri različnih promocijskih aktivnostih, in sicer na način, da se prejeti kupon obračuna kot popust na ceno izdelka (pri čemer tak popust zniža končni znesek za plačilo (v nadaljevanju: »kupon«).

Kupon lahko unovčite v procesu nakupa pri pregledu košarice tako da v posebno okno vpišete prejeti kupon. 

Vsak kupon lahko uporabite samo enkrat, vselej z upoštevanjem veljavnosti tega kupona. Na posamezno naročilo je mogoče uporabiti samo en kupon. Nekaterih kuponov mogoče ne bo možno uporabiti za nakup izdelkov s popustom in / ali pri naročniških programih. Kupon lahko velja le pri nakupu določenih izdelkov in / ali le za določeno minimalno vrednost naročila ali minimalno število izdelkov.

Če izdelke pošljete nazaj, si pridržujemo pravico, da ne podaljšamo veljavnosti kupona.

Dodatno glede možnosti pridobitve brezplačnega testnega paketa za pravne osebe na B2B spletni strani https://njamito.com/zafirme/

Kot pravna oseba  imate možnost prejema enega brezplačnega (testnega) paketa izdelkov (“brezplačni paket”) pod naslednjimi pogoji:

a. Vsaka upravičena pravna oseba ima možnost prejema le enega brezplačnega paketa.

b. Dostopnost in vsebina brezplačnega paketa se lahko spreminjata po presoji ponudnika.

c. Ponudnik si pridržuje pravico zavrniti dostavo brezplačnega paketa zaradi nerazpoložljivosti ali drugih razumnih razlogov po presoji ponudnika, vendar vselej ob vnaprejšnjem obvestilu pravne osebe. Zavrnitev dostave ne daje pravni osebi pravice do odškodnine, nadomestila ali alternativne ponudbe.

Da bi koristile brezplačni paket, morajo upravičene pravne osebe izpolniti obrazec in slediti navodilom, ki so na voljo na spletni strani https://njamito.com/zafirme/ ali jih posreduje ponudnik. Ponudnik lahko zahteva določene informacije ali dokumentacijo za preverjanje statusa pravne osebe.

Ponudba brezplačnega paketa je lahko podvržena spremembam ali preklicu s strani ponudnika brez predhodnega obvestila. Ponudnik ni zavezan zagotoviti določenega izdelka, količine ali vrednosti v brezplačnem paketu, vsebina je odvisna od razpoložljivosti.

S koriščenjem ponudbe brezplačnega paketa potrjujete in se strinjate s temi pogoji in določili. 

SPLETNE CENE

Vse cene v IST so navedene v evrih ter že vsebujejo davek na dodano vrednost – DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelkov in so razvidni kupcu posebej pod razdelkom Dostave pred oddajo naročila. Cene so predstavljene kot spletne cene.

Kupnina se zaračuna v enem obroku  po spletnih cenah kot veljajo v trenutku oddaje naročila oziroma so veljavne cene tiste spletne cene, kot so bile veljavne v času, ko je oddano naročilo prejel informacijski sistem ponudnika in z upoštevanjem morebitnih ugodnosti (kupon, itd.). 

PLAČILO IN RAČUN

Ponudnik v IST omogoča naslednje načine plačevanja:

Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ne glede na vrsto nakupa ali način plačila, bo račun predložen kupcu po e-mailu.

PRAVICA DO ZAVRNITVE NAROČILA

Ponudnik si pridržuje pravico, da delno ali v celoti odstopi od izvedbe naročila zlasti v naslednjih primerih:

V posameznih primerih se lahko zgodi, da je zaradi velikega povpraševanja določen izdelek razprodan. V tem primeru vas bomo o tem obvestili takoj po prejemu naročila in vrednost izdelka črtali iz vašega računa ter se dogovorili o drugih možnostih.
Če je okus izdelka, ki ste ga naročili, razprodan, vas bomo o tem takoj obvestili in, če je to možno, ponudili nadomestni izdelek drugega okusa. Nadomestni izdelek vam pošljemo, če boste s tem izrecno soglašali.

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA

Izdelke dostavljamo po vsej Sloveniji!

Možnosti prevzema oz. dostave: 

Čas dostave:

Če ste sklenili naročnino, se bo privzeto dostava izvajala glede na dostavni interval, ki ste ga izbrali v IST.

Zaradi sprememb pri dostavljalcu, nepredvidenih razmer v prometu in podobnih nevšečnosti lahko pride do začasnih sprememb v dostavnem času, o čemer vas bomo poskušali ažurno obveščati.

Strošek dostave:

Strošek dostave je odvisen od vrste dostave (hitra ali standardna) in je razviden v postopku spletnega nakupa pred oddajo naročila.

Kako veste, kdaj boste dobil izdelek?

Na dan, ko paket zapusti naš odpremni center, boste prejeli elektronsko obvestilo o odpremi (v primeru hitre dostave oz. standardne dostave) ali o tem, da je izdelek / naročilo pripravljeno za prevzem (v primeru osebnega prevzema) na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila oz. registraciji, naši dostavljalci pa vas lahko zaradi zagotovitve dostave kontaktirajo tudi preko telefonske številke.

Kaj v primeru, če vas ni doma / v pisarni?

Prizadevamo si, da boste o dnevu in uri dostave čim bolj natačno obveščeni preko e-pošte in telefonske številke, da lahko načrtujete prevzem. Njamito ni toplotno obdelan, ker nismo želeli sprejemati kompromisov glede okusa in vitaminov. To pa pomeni, da pri dostavi ne moremo čakati. Če vas torej ni na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu, in vam zato dostavljalec izdelek pusti pred vrati oz. na drugem mestu, ali v paketomatu (v primeru standardne dostave), se šteje, da je izdelek pravilno dostavljen in prevzet. V tem trenutku odgovornost za hrambo izdelka skladno s pogoji na embalaži in za kakovost izdelka preide na kupca.

Osebni prevzem: Kupec lahko prevzame izdelke tudi osebno na naslovu: Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana ali v določeni drugi izbrani poslovalnici, ki je navedena ob izbiri pri naročilu izdelkov, vselej v okviru delovnega časa poslovalnice. Osebni prevzem naročila je možen največ do 2 delovna dneva po prejetem obvestilu o tem, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

NAROČNIŠKI PROGRAMI oz. NAROČNINA

Trenutno sklenitev (novega) naročniškega razmerja ni mogoča; obstoječi naročniki pa naročnino obdržijo.

V IST se lahko odločite za enkratni nakup izdelkov ali pa, v določenih primerih, za sklenitev naročniškega razmerja za redno dostavo izdelkov v časovnih intervalih (urnik dostave), kot so podrobneje opredeljeni v IST (v nadaljevanju: »naročnina«). Če dostava naročenih izdelkov ni mogoča, na primer ker izdelek ni na zalogi, imamo pravico zavrniti naročilo. V tem primeru pogodba ni sklenjena. O tem vas bomo takoj obvestili in takoj povrnili morebitno že prejeto plačilo.

Pogodba za naročnino se sklene šele, ko sprejmemo vaše naročilo in s potrditvijo le-tega, in ostane aktivna skladno z izbranim časovnim intervalom (urnikom dostave) za neomejeno obdobje dokler je ne odpoveste. Naročnina je osebne narave – naročnino oz. katerekoli ugodnosti iz nje ne morete prenesti na tretjo osebo. 

V primeru naročnine nam dajete pooblastilo za direktno bremenitev vaše kartice oz. TRR računa za naslednje / prihodnje dostave. Bremenitev vašega računa bomo samodejno izvedli pred odpremo naslednje dostave. Podeljeno pooblastilo za direktno bremenitev velja do preklica in tudi za nadaljnja naročila v okviru naročnine. Če plačila oz. bremenitve ni mogoče izvesti, lahko prekličemo vašo naročnino brez predhodnega obvestila.

Naročnina je razvidna v uporabniškem profilu registriranega uporabnika. Naročnino lahko kadarkoli odpoveste brez navajanja razlogov z učinkom za prihodnost. Odpoved ne velja za naročilo, ki je že pripravljeno za odpremo.

INACHI si pridržuje pravico do spremembe pogojev za naročnino. Spremenjeni pogoji bodo veljali za dostavo prihodnjih naročil (tudi v okviru obstoječih – veljavnih naročnin).

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE TER VRAČILO BLAGA/PLAČIL 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe brez navajanja razlogov za svojo odločitev. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dneva, ko je pridobil dejansko posest nad izdelkom ali jo je pridobila namesto njega tretja oseba, ki ni prevoznik in jo je v ta namen določili. Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice kupca do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od pogodbe.

Nedvoumno izjavo o odstopu (ki vsebuje vsaj ime in priimek kupca, njegov naslov, navedbo izdelka in naročila, na katerega se nanaša odstop, kontaktne podatke kupca (telefonska številka ali e-poštni naslov) in podatke o TRR kupca, če kupec želi, da se mu kupnina vrne z bančnim nakazilom na njegov račun) lahko kupec pošlje po pošti na: INACHI, raziskave in razvoj, d.o.o., Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@inachi.si. 

Vrnitev prejetega blaga ponudniku v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Kupec v zvezi z odstopom od pogodbe krije stroške vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora kupec vrniti na naslov: Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, po pošti ali osebno. Izdelke je treba ustrezno pripraviti za transport (pri tem se lahko uporabi originalna embalaža oziroma druga ustrezna varna embalaža). Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke. Zaradi zagotavljanja ustrezne kakovosti izdelkov mora pri vračilu in dostavi izdelkov hladna veriga ostati neprekinjena, sicer si ponudnik pridržuje pravico da zavrne vračilo in obdrži kupnino.

Blago mora biti vrnjeno ponudniku v stanju, v kakršnem je bilo, ko je bilo kupcu izročeno oz. ko je bilo izročeno naslovniku. Kupec, ki vrne blago, ki je vidno uporabljeno ali poškodovano, v zmanjšani količini in tako z vidika dejavnosti ponudnika ni več uporabno, je vseeno dolžan plačati ponudniku dogovorjeno kupnino za to blago. Kot uporabljeno ali poškodovano blago, za katerega ne velja kupčeva odstopna pravica, gre tudi v primeru, (i) če je kupec odprl izdelek (kar vključuje odprtje in / ali poškodovanje zamaška), saj tak izdelek po odprtju ni primeren za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov in (ii) če kupec ni zagotovil ustrezne hladne verige oz. hrambe skladno s pogoji navedenimi na embalaži. Pred vračilom lahko ponudnik od kupca zahteva tudi aktualne fotografije izdelka kot dokaz ustreznega stanja izdelka.

Če  kupec odstopi od te pogodbe, mu ponudnik brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo ponudnik izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je dogovorjeno drugače (kupec je navedel uporabo drugega plačilnega sredstva) ali v kolikor zaradi njegove narave, plačila ni mogoče zagotoviti z enakim plačilnim sredstvom. Ponudnik ima pravico vračilo kupnine zadržati do prevzema vrnjenega blaga ali do predložitve dokazila, da je kupec izdelek poslal ponudniku.

Kupec skladno z Zakonom varstvu potrošnikov (ZVPot-1) nima pravice do odstopa od pogodbe (med drugim) v naslednjih primerih:

Če odstopite od nakupa paketnega izdelka (več izdelkov v enem paketu), pa vseh izdelkov (v paketu) niste vrnili v zakonskem roku oziroma jih niste vrnili v ustreznem stanju za vračilo (kot je opisano v teh Splošnih pogojih), je INACHI upravičen te izdelke zaračunati po polni prodajni ceni, veljavni v času nakupa.

Pravice iz tega poglavja (PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE TER VRAČILO BLAGA/PLAČIL)  pripadajo le kupcem, ki se po Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot-1) štejejo za potrošnike.

ODGOVORNOST PONUDNIKA ZA NESKLADNO BLAGO

Ponudnik skladno z 72. – 77. členom Zakona varstvu potrošnikov (ZVPot-1) odgovarja za neskladnost prodanega blaga.

Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova neskladnosti, če o neskladnosti obvesti ponudnika v dveh mesecih od dneva, ko je bila neskladnost ugotovljena.

Kupec mora ponudniku omogočiti, da blago, za katerega kupec zatrjuje, da je neskladno, pregleda.

V primeru neskladnosti blaga je kupec, ki je o neskladnosti blaga obvestil ponudnika, upravičen, da od ponudnika zahteva brezplačno vzpostavitev skladnosti blaga; v primerih in pod pogoji Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-1) pa tudi znižanje kupnine v sorazmerju z neskladnostjo ali odstopiti od pogodbe in zahtevati vračilo že plačanih zneskov. Pravice iz naslova neskladnosti kupec izgubi s potekom dveh let od dneva, ko je o neskladnosti blaga obvestil ponudnika.

Kupec ne more odstopiti od prodajne pogodbe, če je neskladnost zgolj neznatna ali če je neskladnost posledica neustrezne hrambe izdelka (glede na pogoje hrambe navedene na embalaži).

Če opazite neskladnost blaga kot je na primer poškodovan, zlomljen, odprt izdelek, če je izdelek drugačen od tistega, kar ste naročili, ali prispe v manjši / večji količini od naročene, nas takoj obvestite na enega od kontaktov, navedenih v  točki: O družbi zgoraj. Prosimo vas, da v teh primerih ohranite paket, izdelke, embalažo ter naredite fotografije (fotografije nalepk, zunanje embalaže in izdelkov), ki nam jih pošljite skupaj s skratko obrazložitvijo in kopijo računa. 

Pravice iz tega poglavja (ODGOVORNOST PONUDNIKA ZA NESKLADNO BLAGO)  pripadajo le kupcem, ki se po Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot-1) štejejo za potrošnike.

OPOZORILA IN OMEJITVE

Zaradi zaščite pred zlorabami plačilnih in kreditnih kartic ponudnik lahko preverja informacije, povezane z naročilom kupca.

Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršnekoli okvare strojne ali programske opreme ali druge lastnine ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli opremo registriranega uporabnika ali kupca zaradi obiska spletne trgovine, prenosov podatkov, fotografij, video in avdio zapisov ter drugih objavljenih vsebin.

Spletna stran njamito.com oz. https://njamito.com/zafirme/ lahko vsebuje povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebuje informacije o tretjih osebah. Za vsebino in delovanje teh spletnih strani ponudnik ne odgovarja.

Registrirani uporabnik in kupec je sam odgovoren za varovanje svojih uporabniških podatkov in gesla. Prav tako jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ob registraciji in naročilu ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo, zaradi netočnih in neresničnih podatkov.

OSEBNI PODATKI

Ponudnik osebne podatke zbira, obdeluje in varuje v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, temi Splošnimi pogoji, Pravili o piškotkih in Politiko zasebnosti (ki je dostopna na: https://njamito.com/politika-zasebnosti/).

Obdelava osebnih podatkov kupcev lahko poteka na podlagi ene od naslednjih pravnih podlag: izrecnega soglasja, obstoječega pogodbenega razmerja, zakonskih zahtev, ki nas zavezujejo kot upravljavca osebnih podatkov. Kupec ima kadarkoli pravico prepovedati nadaljnjo obdelavo svojih osebnih podatkov na podlagi privolitve, zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo, izbris, omejitev obdelave, prenos ali podati ugovor zoper obdelavo. Svojo zahtevo lahko kadar koli posreduje ponudniku preko kontaktov, navedenih v  točki: O družbi zgoraj.

Če kupec meni, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve zakonodaje, lahko poda pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu. Več o tem si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljeni na naši spletni strani https://njamito.com/politika-zasebnosti/.

Upravljavec osebnih podatkov v okviru teh Splošnih pogojev je INACHI d.o.o.

VARNO SPLETNO NAKUPOVANJE

Spletne strani za naročilo izdelkov ter prenosi so zaščiteni in ustrezno tehnično oz. elektronsko varovani.

Ponudnik se obvezuje, da bo sprejel vse razumne varnostne ukrepe za zagotovitev varnosti vseh podatkov za plačilo pri naročilu kupca. Ponudnik ne odgovarja za morebitne krajo podatkov, razen v primeru malomarnosti ponudnika.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V skladu z veljavno zakonodajo pa ponudnik izjavlja, da ni podpisnik nobenega kodeksa ravnanja.

Morebitna pritožba se lahko odda preko preko kontaktov, navedenih v  točki: O družbi zgoraj.

Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno in da na vse pritožbe odgovori v najkrajšem možnem času. 

Ponudnik ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (v nadaljevanju: ZlsRPS).

Ponudnik v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko platformo za spletno reševanje potrošniških sporov:  https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SLINACHI d.o.o.

Ljubljana, verzija april 2024

Sprememba glede na predhodno verzijo December 2023: Dodana možnost dostave po vsej Sloveniji

Sveže novičke

Za vse, ki želijo bit na tekočem in pa tiste, ki samo nočejo zamudit naslednje akcije.

AST

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja.

Hvala!