Izkoristi do 15% popusta na spletni nakup z dostavo po celi Sloveniji.

Pogosta vprašanja (in čist hitri odgovori)

Spodaj so zbrani odgovori na najpogostejša vprašanja. Če imaš dodatno vprašanje, na katerega ne najdeš odgovora, se nam oglasi na info@njamito.com.

1. O NJAMITU

Ali je Njamito smuti?

Ne, ne in ne. Čeprav na prvi pogled izgleda kot smuti in ima poln svež okus, je Njamito veliko več kot to. Je uravnotežen rastlinski obrok, kar pomeni, da so v njem v optimalnem razmerju prisotni ogljikovi hidrati, beljakovine, maščobe ter vitamini in minerali. Na kratko: smuti je za osvežitev, Njamito pa za prazen želodec.

Ali je Njamito veganski proizvod?

Čist. Narejen je iz samih rastlinskih sestavin, kar potrjuje tudi mednarodno priznan in registriran certifikat V-label, ki zagotavlja, da v izdelku ni prisotnih sestavin živalskega izvora.

Ali je Njamito ekološki proizvod?

Mhm. Vsak Njamito vsebuje izključno sestavine ekološkega izvora zato ima tudi ekološki certifikat.

Ali Njamito vsebuje gluten?

Receptura za Njamito sicer ne vsebuje sestavin z glutenom, uporabljamo pa ovsene kosmiče, ki nimajo brezglutenskega certifikata, zato se zna zgoditi, da je prisoten v manjši meri. Je pa uporaba brezglutenskih ovsenih kosmičev v naših srednjeročnih načrtih. Če želiš biti med prvimi, ki jih bomo o tem obvestili, se prijavi na e-novičke in spremljaj naš Instagram, Facebook ali LinkedIn.

Ali je Njamito toplotno obdelan?

Ne v celoti – samo tisti del sestavin, ki potrebujejo toplotno obdelavo. Vse, kar daje svež okus, obdelamo samo s tehnologijo visokega pritiska (HPP). Ta nam omogoča, da škodljive bakterije uničimo brez segrevanja, ter da poln okus in naraven izgled dosežemo brez dodanih arom, ojačevalcev okusa in barvil.

Kakšnega okusa je Njamito?

Dobrega. Ampak čist odkrito: moraš probat, da verjameš. Naroči paket v spletni trgovini ali pa skoči v eno izmed teh trgovin. Izbiraš lahko med 5 različnimi okusi: Borovničev štrudl, Jagodna granola, Špinačna bovla, Jabolčna pita in Jaffa kolač.

Kje moram hraniti Njamito?

Nekje med 2-8 °C. Če ga ne nameravaš pojesti takoj, bo hladilnik najboljša izbira.

Kako ugotovim, ali je Njamitu že pretekel rok uporabe?

Imaš dva načina. Če se težko odlepiš od telefona, lahko poskeniraš QR kodo na embalaži. Če si bolj stara šola, pa poglej na vrat plastenke pod pokrovčkom.

2. O SLEDLJIVOSTI

Zakaj ima vsak Njamito QR kodo?

Na kratko: ker hočemo, da veš, kaj ješ. Sken QR kode razkrije informacije za točno tisto Njamito flaško, ki jo držiš v rokah: količine in razmerja med posameznimi sestavinami, njihovo poreklo in proces izdelave. Sestavine praktično spremljamo od njive do police, na kar smo zelo ponosni. Nimaš flaške, pa te zanima kako cela stvar izgleda? Klikni tule.

3. O DOSTAVI

Kam dostavljate?

Po čist celi Sloveniji.

Ali lahko izberem točen čas dostave?

Samo v okviru hitre dostave na območju Ljubljane, kjer lahko izbiraš med ponujenimi možnostmi (časovnimi okni).

Ali lahko spreminjam dan dostave?

Če izbereš standardno (GLS) dostavo po Sloveniji, dobiš mejl z navodili za dostavo. V okviru možnosti, ki jih ponuja GLS, lahko spremeniš dan in lokacijo dostave. Če izbereš hitro dostavo na območju Ljubljane, pa časa dostave po opravljenem nakupu ne moreš več spreminjati.

Nisem iz Ljubljane. Kako vem, kdaj dobim Njamito?

Standardno dostavo po Sloveniji izvajamo od ponedeljka do srede (izjema so državni prazniki in dela prosti dnevi). Vsa naročila, oddana v sredo po 13. uri oz. kasneje v tednu, so odposlana v ponedeljek (oz. na prvi delovni dan) prihodnjega tedna. To pomeni, da bo naročilo, oddano v ponedeljek, do tebe prispelo najkasneje v sredo istega tedna. Če naročiš v četrtek pa moraš na svoj paket čakati najkasneje do srede v prihodnjem tednu.

Ali lahko sledim pošiljki?

Jap. V primeru standardne (GLS) dostave po Sloveniji na mejl dobiš kodo za sledenje, v primeru hitre dostave v Ljubljani pa lahko pošiljki slediš znotraj Wolt aplikacije.

Kakšen je strošek dostave?

Strošek se razlikuje glede na to ali izbereš hitro dostavo (samo na območju Ljubljane) ali standardno dostavo (po celi Sloveniji). Točen znesek se prikaže v obračunu pred zaključkom nakupa.

Kaj če me ob dostavi ni doma?

Trudimo se, da te o času dostave čim natančneje obveščamo prek mejla in telefona, saj je zaradi narave Njamita ključno, da ga daš na hladno takoj, ko prevzameš paket. Če pa se zgodi, da te v času dostave ni na izbranem naslovu, ti dostavljalec izdelek pusti pred vrati ali v paketomatu (v primeru standardne dostave). V tem primeru se smatra, da je bil paket pravilno dostavljen in prevzet. 

Ali lahko Njamito prevzamem tudi osebno?

Veš da. Če izbereš osebno dostavo, se na Vilharjevi cesti 3a v Ljubljani oglasi v enem od teh terminov:

ponedeljek med 9. in 14. uro,

torek med 12. in 17. uro,

sreda med 9. in 14. uro,

četrtek med 12. in 17. uro,

petek med 9. in 14. uro.

Če ti je to predaleč, pa po svojo najljubšo malico v flaški lahko skočiš kar v trgovino. Zemljevid trgovin, kjer dobiš Njamito, najdeš na naši spletni strani.

Nisem prejel/a naročenega Njamita. Kaj zdaj?

Ups. Se zgodi tudi najboljšim. Piši nam na info@njamito.com, da ugotovimo, kje bi se lahko zataknil tvoj paket, in poskrbimo, da ga čimprej dobiš v roke.

Moj naročeni Njamito je poškodovan ali nenavadne barve. Kaj zdaj?

Piši nam na info@njamito.com.


Ali se je možno naročiti na redno dostavo Njamita, npr. 1-krat tedensko / mesečno?Trenutno sklenitev novih naročnin ni mogoča. Obstoječi naročniki pa svoje naročnine obdržijo. Lahko se prijaviš na naše novičke in si zagotoviš, da te obvestimo o vseh novostih, tudi o naročniških programih, takoj ko bodo na voljo.


4. O DOSTAVI V FIRME

Kaj moram narediti, če želim Njamito naročiti za svoje zaposlene / sodelavce v podjetju?Izpolni obrazec tule in morda se lahko dogovorimo za kakšen količinski popust.

5. O SODELOVANJU

Zelo mi je všeč Njamito koncept in sem zainteresiran/a za potencialno sodelovanje (distribucija, ipd.)

Superca. Veseli bomo tvojega predloga za sodelovanje. Pošlješ nam ga lahko na info@njamito.com.

Sveže novičke

Za vse, ki želijo bit na tekočem in pa tiste, ki samo nočejo zamudit naslednje akcije.

AST

Strinjam se, da se email uporabi za pošiljanje Njamito novičk, več tukaj.

Hvala!